Сирокопчені вироби
«Дичина з коньяком»
ковбаса сирокопчена вищого гатунку
ТУ У 10.1-39841960-001:2015
Склад: м’ясна сировина (м’ясо козулі знежиловане 77%, шпик хребтовий свинний 23%), сіль кухонна, глюкоза, коньяк 1%, суміш спецій мелених (перець чорний, перець духмяний, коріандр, кориця, мускатний горіх), ферменти харчові, нітрит натрію (фіксатор кольору).
Строк придатності: не більше 120 діб.
«Класична з дичини»
ковбаса сирокопчена вищого гатунку
ТУ У 10.1-39841960-001:2015
Склад: м’ясна сировина (м’ясо оленя знежиловане 37%, , м’ясо козулі знежиловане 37%, шпик хребтовий свинний 26%), сіль кухонна, глюкоза, суміш спецій мелених (перець чорний, перець духмяний) , ферменти харчові, нітрит натрію (фіксатор кольору).
Строк придатності: не більше 120 діб.
«Салямі особлива з оленя»
ковбаса сирокопчена вищого гатунку
ТУ У 10.1-39841960-001:2015
Склад: м’ясна сировина ( м’ясо оленя знежиловане 73%, шпик хребтовий свинний 27%), сіль кухонна, глюкоза, суміш спецій мелених (перець чорний, перець духмяний), перець білий горошок, ферменти харчові, нітрит натрію (фіксатор кольору).
Строк придатності: не більше 120 діб.
«Царська з дичини»
ковбаса сирокопчена вищого гатунку
ТУ У 10.1-39841960-001:2015
Склад: м’ясна сировина ( м’ясо козулі знежиловане 80%, шпик хребтовий свинний 20%), сіль кухонна, глюкоза, суміш спецій мелених (перець чорний, мускатний горіх), перець чорний горошок, ферменти харчові, нітрит натрію (фіксатор кольору).
Строк придатності: не більше 120 діб.
«Суджук з оленя»
ковбаса сирокопчена вищого ґатунку
ТУ У 10.1-39841960-001:2015
Склад: м’ясо оленя знежиловане (100%), сіль кухонна, цукор, глюкоза, суміш спецій мелених (перець чорний, перець духмяний, коріандр, чебрець), ферменти харчові, нітрит натрію (фіксатор кольору).
Строк придатності: не більше 120 діб.