Сиров'ялені вироби
«Дичина з фісташками»
ковбаса сиров’ялена вищого гатунку
ТУ У 10.1-39841960-001:2015
Склад: м’ясна сировина (м’ясо оленя знежиловане 60%, свинина напівжирна 40%), сіль кухонна, фісташки очищені подрібнені 1%, декстроза, суміш спецій мелених (перець чорний, перець білий, гвоздика, мускатний горіх) нітрит натрію (фіксатор кольору).
Строк придатності: не більше 120 діб.
«Махан із оленя»
ковбаса сиров’ялена вищого гатунку
ТУ У 10.1-39841960-001:2015
Склад: м’ясо оленя знежиловане вищого гатунку (100 %), сіль кухонна, цукор або декстроза, суміш спецій мелених (перець чорний, перець духмяний, коріандр, паприка), нітрит натрію (фіксатор кольору).
Строк придатності: не більше 120 діб — запакованих під вакуумом.
«Шварцвальдська»
ковбаса сиров’ялена з дичини вищого гатунку
Склад: м’ясна сировина (м’ясо оленя знежиловане 70 %, свинина нежирна 30%), сіль кухонна, цукор, суміш спецій мелених (перець білий, перець духмяний, мускатний горіх), нітрит натрію (фіксатор кольору).
Строк придатності: не більше 120 діб.
«Хмизок із оленя»
ковбаса сиров’ялена першого гатунку
ТУ У 10.1-39841960-001:2015
Склад: м’ясна сировина (м’ясо оленя знежиловане 70%, шпик хребтовий свинний 30%), сіль кухонна, глюкоза, суміш спецій мелених (перець чорный, паприка), ферменти харчові, нітрит натрію (фіксатор кольору).
Строк придатності: не більше 120.